Laden Evenementen
16
mei

Contakids cursus 16 mei – 18 juli in Nijmegen. NU vroegboekkorting!

mei 16 /10:00 - juli 18 /11:15
De Ruyterstraat 65
Nijmegen, Gelderland 6512GB Nederland
€180
Contakids cursus

In de Contakids cursus maak je via plezier en beweging contact met je kind. Al spelenderwijs worden grenzen verlegd waardoor er vertrouwen gaat groeien in eigen kunnen en lichaam. Iedereen op eigen tempo.

Ouders volgen de les en kinderen haken in wanneer ze er klaar voor zijn! Contakids opent deuren aan mogelijkheden waardoor kinderen en ouder hun lichaam op een andere manier in leren te zetten dan vaak gangbaar is.

Contakids cursus video

Wat leer je en kan je verwachten in de Contakids cursus?

In de cursus leer ik je alle Contakids oefeningen die om de 2 lessen elke keer een stapje moeilijker worden of er komt een nieuwe oefening bij. Op deze manier wordt Contakids in het dagelijks leven geïntegreerd en groeit het zelfvertrouwen. Juist in deze jonge jaren wordt de basis gelegd voor het zelfvertrouwen en het jonge kind haalt dat voornamelijk uit zijn fysieke en motorische lijf! Dus dat aanraken, bewegen, en contact zijn super belangrijk.

Info over de Contakids cursus: 
  • Periode: 16 mei- 18 juli (9 weken)
  • Plaats:  Cordium, De ruyterstraat 65 in Nijmegen
  • Leeftijd kind: 2-5 jaar
  • Tijd: Ieder zaterdag van 10:00 – 11:15
  • prijs: €225 euro voor ouder en kind samen

 

Als je nu de cursus boekt dan kan je er al bij zijn voor €180 ipv €225 !! Maar dan moet je het wel NU boeken, want voor je het weet is de vroegboekkorting voorbij en gaat de prijs weer omhoog…

LET OP: Na betaling schrijf je pas in! DOE DIT, anders kan ik je geen mailtjes als er iets is m.b.t. de Contakids cursus

 

 

 

Gegevens

Begin: mei 16 /10:00
Einde: juli 18 /11:15
Kosten: €180

Locatie

Locatie naam: Cordium
Adres: De Ruyterstraat 65
Nijmegen, Gelderland 6512GB Nederland

+ Google Maps

Instructor

Organizer Name: Nikki Rasing