Weerschijn – Danser

Weerschijn – Danser

Voorstelling Weerschijn werd al tijdens het maak proces voor een klein deel vertoond op het

Op 30 november staat Yunimo met de nieuwe voorstelling: ‘‘Weerschijn’’ op het DanceAble Festival#3

Stel, je leven is een puzzel. Is die compleet.. of zitten er nog een paar stukjes in de doos?  Als er wat druk op de puzzel komt gaat hij verharden, verschuiven of kan hij zelfs uit elkaar vallen. Wat gebeurt er dan met jou, en waar blijven je puzzelstukken? Kun je de puzzel opnieuw leggen en komt er dan ook weer hetzelfde plaatje uit?

Weerschijn is een inclusie danstheatervoorstelling. Professionele dansers en mensen met een verstandelijke beperking gaan vanuit een hunkering naar perfectie samen op onderzoek naar vergeten verlangens, ongewenste eigenschappen en weggestopte gevoelens. Zij stellen zich open om een introspectieve reis te maken, ieder op zijn eigen manier en tempo. Weerschijn is een intieme en interactieve voorstelling die zijn ruimte opeist.

 

 

Yunimo is een samenwerking van Yuliya Globa, mij, en Rienk van theaterwerkplaats Momo. 

Volg ons ook op Instagram en facebook om niks te missen en alles te zien achter de schermen.

Leave a Reply