Losbarsten – choreograaf

Samen  met theatermaker Rienk Munnik, hebben we de voorstelling Losbarsten gemaakt. Een voorstelling dat ontstaan is vanuit eigen associaties en verhalen van de deelnemers van Momo theaterwerkplaats.
We zijn net dieren die ook bezig zijn met hun eigen territorium te bewaken. Daarbinnen zijn we veilig, daarbuiten overheerst het vluchten, op de grens heerst een innerlijk conflict. Toch kan soms één persoon iets doen wat ons opnieuw allemaal weer laat verbinden en wat de lijnen doen verdwijnen. We zijn namelijk allemaal een onderdeel van een systeem en staan met elkaar in verbinding. De één beweegt de ander.

Een voorstelling met natuurlijke organische beweging dat samen gaat met het harde schreeuwen van het theater. Samen laten ze alle mogelijkheden zien die er zijn.
Speciaal voor het festival Woest en Bijster hebben wij losbarsten, na een succesvolle tour omgebogen naar het thema ‘de koude oorlog’ en wordt gespeeld op het oude Munitie Depot waar de resten van ouder bunkers nog liggen.